A Coinbase Bitcoin alapú készpénzhiteleket kínál 20 000 dollárig az Egyesült Államok 17 államában


Hozzáadva: 2020. Augusztus 21. Megtekintve: 189

A kriptovaluták váltásával foglalkozó Coinbase a következő hónaptól kezdve bitcoin alapú hiteleket kezd majd el folyósítani az ügyfelei számára az Egyesült Államokban. A befektetők akár a tőzsdén tartott bitcoinjaik 30%-át vagy maximum 20 000 dollárt kölcsönözhetnek.


Az augusztus 12.-i blogbejegyzésében a Coinbase lerántotta a leplet az új kriptohitelezési üzletéről, amivel versenyre kelhet a BlockFi és a Nexo szolgáltatásaival. A szolgáltatás az egy évre vagy annál rövidebb időre megkötött kölcsönök esetében 8% kamatot számol fel. A Coinbase szerint az érdeklődők csupán néhány érintést követően 2-3 nap alatt megkaphatják a pénzt a számlájukra.


Arra törekedtek, hogy az ügymenet minél gördülékenyebben mehessen, lerövidítették az ügyintézést és a megszüntettél a hitelképesség ellenőrzését.


Kezdetben a szolgáltatásuk csak 17 amerikai államban lesz elérhető. Ezek a következők: Alaska, Arkansas, Connecticut, Florida, Georgia, Illinois, Massachusetts, New Hampshire, New Jersey, North Carolina, Oregon, Texas, Virginia, Nebraska, Utah, Wisconsin és Wyoming.


A tőzsde, amely világszerte több mint 35 millió felhasználóval büszkélkedhet, most azon dolgozik, hogy licenceket szerezzen további kriptovaluták kölcsönzéséhez és kiterjessze a joghatóságát.


“Arra törekszünk, hogy még nagyobb ellenőrzést tudjunk biztosítani az ügyfeleinknek a befektetéseik felett, mindezt úgy, hogy biztonságos hozzáférést kínálunk a készpénzükhöz” - teszi hozzá a posztban a Coinbase.


“Azt halljuk az ügyfeleinktől, hogy készpénzre van szükségük olyan kiadásokhoz, mint a házuk felújítása vagy a kocsijuk megjavítása, de sem a kriptovalutájukat nem szeretnék eladni, sem magas kamatozású hitelért nem szeretnének folyamodni.” - részletezik az írásban.


Számos más vállalkozás is mutat érdeklődést a kriptovaluta kölcsönzési üzletbe való csatlakozásra.


A Square’s Cash App, egy kripto-barát fizetési platform bejelentette, hogy tesztel egy olyan hitelezési szisztémát, amely rövid távú kölcsönöket tud majd biztosítani a felhasználóknak 20 és 200 dollár között. A kamatláb pedig havonta 5% lesz.


Photo by Crypto Crow from PexelsHozzászólások (0)


Érdekes bejegyzéseink

Partnereink írták

Scroll to Top